My Burn-Out Files

Schrijf je burn-out van je af!

Eenmaal uit het dieptepunt van je burn-out, komt er een moment waarop je verlangt naar stilaan weer iets doen, en dan het liefste iets met betekenis. Heb je er al eens aan gedacht om te gaan schrijven? Maar misschien weet je nog niet helemaal hoe of wat? Dan is ‘My Burn-out Files’ ongetwijfeld iets voor jou.

‘My Burn-out Files’ is een traject met lengte van jouw eigen voorkeur, dat schrijfcoaching en psychotherapeutische ondersteuning biedt. Je komt naar een startbijeenkomst van vier uur in Antwerpen, en kiest vervolgens zelf of en hoe vaak je deelneemt aan de terugkomdagen. Bedoeling is dat je schrijft over je burn-out en hierover eventueel ervaringen uitwisselt met andere deelnemers. Of je poëzie, een roman, non-fictie, een boek of een thesis schrijft, maakt niet uit; iedereen is anders, iedereen schrijft anders en elke burn-out is anders. Er is wellicht zelfs mogelijkheid om je eigen boek uit te geven. Het traject wordt begeleid door Annemie Willemse, auteur van verschillende boeken en talloze artikelen, en erkend en ervaren psychotherapeut.

Waarom?

  • Het is wetenschappelijk aangetoond dat schrijven ‘genezend’ kan werken, al is psychotherapeutische ondersteuning hierbij aan te bevelen
  • Schrijvend neem je rustig opnieuw de regie over je leven.
  • Je burn-out krijgt betekenis (misschien ook voor anderen)

Concreet:

  • Kom naar een startdag te Dolfijnstraat 48, 2018 Antwerpen (Zurenborg) op dinsdag 18 februari, donderdag 12 maart, zaterdag 25 april 2020, donderdag 4 juni 2020 of vrijdag 25 september 2020 telkens van 10u00 tot 14u00. Data van terugkomdagen worden later meegedeeld.
  • Ervaring met schrijven is niet nodig. Je wordt op weg gezet en gecoacht bij het schrijven. Je krijgt antwoord op je vragen m.b.t. het schrijven. Er is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers. Groepjes van maximum 8 deelnemers.
  • Inbegrepen in de prijs van 85 euro zijn: vier uur durende begeleiding en uitleg, drank, versnapering, broodjes, pen, papier en een persoonlijk schrijflogboek dat je van ons cadeau krijgt.
  • Dit is een initiatief van Witsand Uitgevers en Het Witte Zand.

Inschrijven:

  • Door hier te klikken
  • Nadat we je inschrijving en betaling hebben ontvangen, krijg je van ons een inlichtingenfiche die we graag ingevuld van je terugkrijgen.