Nieuwe titels

Onlangs verschenen bij Witsand Uitgevers nieuwe boeken van Bart Massant, Heleen van Gelder, Stefaan Desmet en Eva-Katrien Schröder. Bart Massant publiceerde “C.U.R.E.”, een thriller die zich afspeelt in de wereld van bedrijven, mergers, carrières en afgunst. Heleen van Gelder schreef “Op onze toekomst”, een boek waarin deze inmiddels tachtigjarige auteur de nieuwe generaties aanspreekt. Stefaan Desmet schreef in “Wit verdriet, zwart verdriet” een belangrijk verhaal neer uit de eigen familiegeschiedenis: over de Tweede Wereldoorlog en de schaduw die oorlogsburgemeesters als Leo Wittevrongel wierpen. En Eva-Katrien Schröder steekt met “Mijn kind heeft een ferraribrein” de ouders van hoogbegaafde kinderen en de kinderen zelf een hart onder de riem.

Bart Van der Herten schrijft ‘Shiftmakers’

Het zijn beslissende tijden voor wie werkt of onderneemt. Blijven we in hetzelfde kringetje ronddraaien of maken we nu echt de shift? Bart Van der Herten, die een indrukwekkend parcours aflegde bij de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB, schreef er het inspirerende boek “Shiftmakers” over, met tal van getuigenissen en cases uit de praktijk. Marieke Decuypere ging met Bart in gesprek. Zijn boek “Shiftmakers” is nu verkrijgbaar via onze webshop, zowel in het Nederlands als in het Frans.

Hilde Vleugels schrijft ‘De Chaosfluisteraar’

Hilde Vleugels richtte samen met Bruno Van den Bosch in Antwerpen de Educatieve Academie op en is grondlegger van de Interactionele Vormgeving. Zij is stafdocente, schrijfster en visueel kunstenaar. “De Chaosfluisteraar”, een meesterlijk boek over het belang van creativiteit als helende en verbindende kracht, bevat tal van praktische tips voor therapeutisch werk en creatieve werkvormen. 

De spannende thrillers van Sterre Carron

Terwijl Sterre Carron verder schrijft aan haar nieuwe, ondertussen al twintigste, thriller in de Rani Diaz-reeks, genieten haar lezers volop van nummer 19, “Zonder genade”. Moon Kager van vrouwenthrillers.nl over het boek: “Sterre Carron heeft zich met dit deel weer overtroffen, team Diaz komt weer uitermate sterk uit de verf en de verhaallijn staat als een huis.”